Kadıköy’de Jose Mourinho şöleni! Resmi imzalar atıldı

Fenerbahçe’nin teknik direktörlük için anlaşmaya vardığı Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho için Ülker Stadı’nda imza töreni düzenlendi.

“DÜNYA MARKASI BİR TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ VAR”

Konuşmasına milyonlarca Fenerbahçeli taraftarlar adına Mourinho’ya teşekkür ederek başlayan Ali Koç, “Jose Mourinho, gelmiş geçmiş tüm teknik direktörler arasında kesinlikle en iyi beş teknik direktörden biri. Fenerbahçe’nin geleceği, Fenerbahçe’nin şampiyonluğu için bizi tercih etti. Dünya markası bir teknik direktörümüz var. Bugün attığımız imza, Fenerbahçe’yi taşımak istediğimiz seviyenin müjdeleyicisidir.” ifadelerini kullandı.


İşte Ali Koç’un öne çıkan açıklamaları:

“Jose Mourinho dün akşam yaptığı yorumlarla kulübümüzün ve memleketimizin olağanüstü bir tanıtımını yapmıştır. Yapmaya da devam edecektir.

Bu imza, Fenerbahçe’nin verdiği mücadeleyi tüm dünyaya gösterecek şekilde de etkisini gösterecektir. Dünyada birçok konuda, futbolda önemli profiller bazen saatlerce ve günlerce anlatmaya çalıştığınız gerçekleri tek cümleyle dünyaya duyururlar. Hocamız Mourinho, o isimlerden en önemlisidir.

Halihazırda çok kuvvetli bir kadromuz var. İnşallah olağanüstü bir teklif gelmediği takdirde hepsini tutacağız. Üstüne koyacağımız oyuncularla birlikte, bu senenin zaten gerçek şampiyonu biziz, seneye hepimizin arzuladığı şampiyonluk önümüzdeki şampiyonlukların habercisi olacaktır.”

JOSE MOURİNHO: BURADA OLMAYI GERÇEKTEN ÇOK İSTEDİM

Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho da “Fenerbahçe ile adımın anıldığı ilk andan beri hissediyorum. Normalde bir teknik adam elde attığı büyük zaferden sonra sevgiyi görür. Ben öncesinden bu sevgiyi hissediyorum.” sözleriyle konuşmasına başladı ve şu şekilde görüşlerini belirtti:

“Bu büyük bir sorumluluk ve size söz veriyorum, ben de sizin ailenize bağlı olacağım. Bu forma benim derime işleyecek. 

Adım Fenerbahçe ile geçtiğinden beri göstermiş olduğunuz sevgiyi derinden hissettim. Normalde bir teknik adam, elde ettiği zaferden sonra bu sevgiyi görür. Ama bunun öncesinde bu sevgiyi hissedebiliyorum sizden.

Ali Koç’u tanıdığım günden buraya, sizler için burada olmayı çok istedim. Sizin bu tutkunuz için burada olmayı gerçekten çok istedim. Sizin rüyalarınız, artık benim rüyam.”




 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx